banner logo studio vanmieke
banner logo studio vanmieke
sticky logo studio vanmieke

Cyanotype

Workshop Cyanotype

Cyanotype is een fotografisch proces zónder camera, waarbij een heldere diepblauwe afdruk ontstaat, ook wel blauwdruk genoemd.

Tijdens de workshop leer je wat cyanotype is en ontdek je hoe je door voorwerpen op lichtgevoelig papier te leggen verrassende afdrukken kunt maken.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Je hoeft niet over bijzondere talenten te beschikken en je hoeft niets voor te bereiden. Maar… heb je thuis voorwerpen met een mooie vorm (zoals een sierraad, herfstblad of kant) neem het dan gerust mee.

Details

Duur
3 uur
Locatie
studio vanmieke, Korenbloem 41 in Helden (LB)
Tijd
ma t/m za 09.30 - 12.30 of 13.30 - 16.30 of 19.00 - 22.00
Kosten
vanaf €49 p.p.
Inclusief
koffie, thee, lekkers en materiaal
Voorbereidingen

Niet noodzakelijk. Heb je mooie, kleine, liefst platte voorwerpen met een mooie vorm of transparantie, dan kun je ze meenemen.

Programma

Ontvangst met koffie, thee en lekkers. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag met experimenteren. Materialen hiervoor zijn aanwezig. Uiteindelijk ga je naar huis met je experimenten en 4 afdrukken op A5-formaat.

Deze workshop is in overleg qua duur, tijdstip, locatie en groepsgrootte aan te passen. Neem voor meer informatie contact met me op.
cyanotype werk

Workshop voorwaarden

Deelname
Bij het deelnemen aan deze workshop zijn algemene voorwaarden van toepassing. Voordat je je inschrijft is het belangrijk deze voorwaarden goed door te lezen. Door je inschrijving geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Algemene voorwaarden workshops