banner logo studio vanmieke
banner logo studio vanmieke
sticky logo studio vanmieke

Doorlopende patronen tekenen

Workshop Patronen

Patronen… o.a. stof en (behang)papier worden er rijk mee versierd. Bij een patroon is altijd sprake van herhaling. Bij een patroon op stof of papier betekent dit dat een fragment steeds wordt herhaald. Dit kan een eenvoudig fragment zijn, zoals een vierkant bij de boerenbont ruit, maar ook een ingewikkeld fragment waarbij de print oneindig lijkt door te gaan.

Tijdens deze workshop leer je de techniek, waarbij je analoog, met potlood en fineliner, een door jouw getekende print vormt tot een doorlopend patroon.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, beginners en gevorderden. Je hoeft niet over bijzondere talenten te beschikken en je hoeft niets voor te bereiden.

Details

Duur
4 uur
Locatie
studio vanmieke, Korenbloem 41 in Helden (LB)
Tijd
ma t/m za 9.00 - 13.00
Kosten
vanaf €45 p.p.
Inclusief
koffie, thee, lekkers en materiaal
Voorbereidingen

Niet noodzakelijk. Eventueel kun je voorbeelden meenemen van datgene wat jij in het patroon wil verwerken. Dit kunnen eigen tekeningen, afbeeldingen uit een boek of van internet zijn.

Programma

Ontvangst met koffie, thee en lekkers. Tijdens een korte praktische uitleg maak je testpatronen. Daarna ga je met potlood en fineliner aan de slag met het tekenen van je eigen patroon. Na afloop mag je de door jou gemaakte patronen uiteraard mee naar huis nemen.
Het gemaakte patroon kan tevens gebruikt worden bij de workshop blockprint.

Deze workshop is in overleg qua duur, tijdstip, locatie en groepsgrootte aan te passen. Neem voor meer informatie contact met me op.
patronen tekenen voorbeeld

Workshop voorwaarden

Deelname
Bij het deelnemen aan deze workshop zijn algemene voorwaarden van toepassing. Voordat je je inschrijft is het belangrijk deze voorwaarden goed door te lezen. Door je inschrijving geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Algemene voorwaarden workshops