banner logo studio vanmieke
banner logo studio vanmieke
sticky logo studio vanmieke

Educatie

Als opgeleid beeldend docent met jaren ervaring verzorg ik verschillende educatieve activiteiten.

Workshops en groepsactiviteiten

Zoek je een manier om zelf creatief aan de slag te gaan? Wil je materialen en technieken ontdekken én iets creëren om mee naar huis te nemen. In mijn atelier organiseer ik workshops en cursussen voor kleine groepen.
Behoefte aan een workshop op maat? Op zoek naar een leuke activiteit voor je vriendengroep, kinderfeest, team- of familiedag? Voor grote of kleine groepen, op afspraak of op locatie? Neem voor de mogelijkheden contact met me op.

Privéles

Ben je bezig met een creatief project maar wil het niet vlotten, wil je graag een bepaalde tekentechniek onder de knie krijgen of zoek je hulp bij het samenstellen van je portfolio? Kortom, zoek je specifieke één op één begeleiding op creatief gebied? Ik help je graag verder. Ik bied privé begeleiding aan vanaf 60 minuten. In mijn atelier, op locatie of online. Eenmalig of structureel. Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Neem contact met me op.

Beeldend onderwijs in de klas

Bezig met een thema en op zoek naar een beeldende invulling? Rekenen combineren met tekenen? Wil je je klas kennis laten maken met een speciale techniek? Het kan allemaal! Ik verzorg beeldend onderwijs in de klas voor zowel basis- als middelbare scholen. N.a.v. een gesprek inventariseer ik je wensen en ontwerp ik een programma wat daarbij past.
Handig om te weten: studio vanmieke is CJP cultuurkaart-acceptant.
Benieuwd naar de mogelijkheden of ideeën? Ik hoor graag van je.