banner logo studio vanmieke
banner logo studio vanmieke
sticky logo studio vanmieke

Over

Hi! Ik ben Mieke. Met studio vanmieke neem ik je mee in mijn bijzondere maak-wereld. De wereld zoals ik hem graag zie: licht, vrolijk en ongecompliceerd. Als ik maak, voel ik me het lekkerst. Dit gevoel deel ik graag met je. Bijvoorbeeld met een werk van mij aan jouw muur of door samen materialen en technieken te verkennen in mijn atelier. Als studio vanmieke maak ik vrij werk, werk in opdracht, organiseer ik creatieve workshops en geef ik (privé)les in mijn atelier of op locatie.
De thuisbasis van studio vanmieke is Helden (LB). Hier woon ik samen met man en kat in een pas gebouwd huis dat mijn vader geheel naar onze wensen en ideeën ontwierp. We kozen voor rauwe materialen en combineerden oud met nieuw om er helemaal ónze plek van te maken.

Mijn favoriete plek in huis is het atelier, de studio uit studio vanmieke. Lichte dagen waarop ik in mijn eigen tempo nieuwe dingen kan uitproberen, zijn mijn lievelingsdagen. Van pentekening tot keramiek, ik kan mezelf helemaal laten gaan in het proces.
Naast maker ben ik opgeleid tot beeldend docent. Al zie ik mezelf meer als beeldend coach. In mijn workshops en lessen wil ik laten voelen hoe lekker het maakproces is. Met mijn jaren ervaring als beeldend docent op een middelbare school ben je verzekerd van passende begeleiding en coaching.

Vragen, ideeën of interesse? Neem contact met me op.
meisje-kat-weetjes