banner logo studio vanmieke
banner logo studio vanmieke
sticky logo studio vanmieke

Monoprinten

Workshop Monoprinten

Mono betekent één. Monoprinten is een druktechniek waarbij steeds één unieke afdruk wordt gemaakt. Dit in tegenstelling tot druktechnieken als etsen of zeefdruk, waarbij van één ontwerp een veelvoud aan exemplaren gedrukt kan worden.

Tijdens de workshop experimenteer je met monoprinten. Je maakt verschillende afdrukken met behulp van verf, papier en voorwerpen met reliëf. Aan het eind kun je je afdrukken eventueel vouwen tot een mini-boekje.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, beginners en gevorderden. Je hoeft niet over bijzondere talenten te beschikken en je hoeft niets voor te bereiden.

Details

Duur
2,5 uur
Locatie
studio vanmieke, Korenbloem 41 in Helden (LB)
Tijd
ma t/m za 10.00 - 12.30 of 13.30 - 16.00 of 19.30 - 22.00
Kosten
vanaf €39 p.p.
Inclusief
koffie, thee, lekkers en materiaal
Voorbereidingen

Voor deze workshop is geen voorbereiding nodig. Omdat je met acrylverf aan de slag gaat, is het verstandig om hier je kleding op aan te passen.

Programma

Ontvangst met koffie, thee en lekkers. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag met experimenteren. Materialen hiervoor zijn aanwezig. Aan het eind kun je ervoor kiezen om (enkele) afdrukken te verwerken tot een mini-boekje. Uiteindelijk ga je naar huis met al je experimenten.

Deze workshop is in overleg qua duur, tijdstip, locatie en groepsgrootte aan te passen. Neem voor meer informatie contact met me op.
monoprinten studio

Workshop voorwaarden

Deelname
Bij het deelnemen aan deze workshop zijn algemene voorwaarden van toepassing. Voordat je je inschrijft is het belangrijk deze voorwaarden goed door te lezen. Door je inschrijving geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Algemene voorwaarden workshops